6.2.07

Hertfordshire möter Indien

Igår såg jag Bride & Prejudice, en Bollywoodversion av Stolthet och fördom. Den är färgsprakande och galen men också ganska söt. Här kommer lite fina snapshots.

Huset som familjen Bakshi (a.k.a. familjen Benett) bor i. Charmerande blandning av storslaget och lagom slitet.

Lalita (a.k.a. Lizzie) är på en bröllopsfest med familjen och får syn på mr Darcy.

Mr Darcy får syn på Lalita där hon står på balkongen och man kan väl säga att det är kärlek vid första ögonkastet fast han försöker förneka det.

Här kommer brudföljet ner för trappan. Lalita till vänster om bruden har en så underbart fin dräkt på sig, jag älskar det aprikosrosa tillsammans med guld, very sumptuous.

Lite mer färgsprakande prakt, eftersom det är en musikal så måste de ju ha lite meningslösa sångscener - här med blomregn.

Den opålitlige men charmerande mr Wickham gör inte så stort intryck på mrs Bakshi.

Familjen Bakshi har kommit till Los Angeles för bröllopet mellan Chandra och Kholi (a.k.a. Charlotte och mr Collins). Det råkar också vara mr Darcys hemort och han passar på att bjuda ut Lalita och försöker visa att han visst kan vara fördomsfri och osnobbig...

... här har han tagit henne till en romantisk restaurang och hon sitter där och är strålande vacker.

Naturligtvis strular det till sig lite extra, men efter att mr Darcy har rett upp allt och avslöjat mr Wickham för den skojare han är så kommer han till Indien för Jayas och Balrajs (a.k.a. Janes och mr Bingleys) bröllop - och för den stora återföreningen med Lalita.

Som tur är går allt bra och det blir ett dubbelbröllop där brudparen rider iväg på elefanter. The End.

Inga kommentarer:

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails