1.2.11

En romantiskt chic look

Så här vill man gärna se ut kände jag genast när jag såg bilderna. Den översta bilden gör mig glad att jag håller på att spara ut håret igen, även om det är ett bra tag till innan jag kan göra dylika frisyrer. Den andra bilden var så romantiskt chic att man blir matt, precis så vill jag se ut en vanlig tisdag....

I love these two photos, I immediately felt that I wanted to look like the people in the pictures. The top one makes me happy that I'm currently letting my hair grow longer. It'll be a while before I can do any advanced updos, but at least it's on its way. The second photo is so romantic and chic that I almost swoon, I want to look like that on an ordinary Tuesday.

Photos via Inspire m.e.

10 kommentarer:

Hem sa...

Så vacker fläta i den översta bilden..

Våren längtar man ju på alla sätt och vis nu:)

/Annaleena

Moa sa...

Ja visst var den fin!

Jo det vore fint med lite mer vår och solsken :)

Kellie Collis sa...

Loving the hair too! So gorgeous! Have a lovely day, Kellie xx

Moa sa...

Yes, it's great isn't it! Have a great day Kellie! xx

Anita BJ sa...

Vilket bra bloggverktyg du verkar ha! Hm, jag bara tog blogg.se, men nu när jag bloggat ett tag börjar man ju märka att det finns många andra verktyg som kanske är bättre. Är du nöjd med den du valt?

Moa sa...

Jag är absolut nöjd med Blogger, det brukar fungera bra för det mesta. Numer kan man ändra mycket mer i den än man kunde tidigare, vilket är roligt. Jag har t.ex. gjort så att man kan ha större bilder, plus att jag har lagt in länkarna till andra blogginlägg under varje post (en extern tjänst) etc. Det är kul att mixtra lite :)

Anita BJ sa...

Ja det är ju väldigt snajsigt det där med småbilderna som länkar till andra delar av bloggen... Sen har jag upptäckt nåt irriterande i min blogg, det går inte att klicka "äldre inlägg" längst ned som i många andra bloggar. Korkat! :)

kat sa...

On her hair is beautiful and so is that top.
I too would love to wear both these styles Moa,
Love and snowdrops
Kat x

Ester sa...

Ja ser jättefint ut. Frågan är väl hur man ska få gjort frisyren... :-)

Moa sa...

Anita: Ja, jag gillar länkarna, det är lite kul att få upp gamla inlägg och se vad som handlar om samma saker :)

Kat: I'm sure you would look great in these romantic styles Kat! Love to you! x

Ester: Ja eller hur, det är en bra fråga. Just hur har jag minst 20 cm för kort hår för att fundera på det, men i framtiden så... :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails