24.7.10

Rosa rosor på byrån

Idag åkte vi förbi Plantagen och jag hittade dessa vackra rosor. På förpackningen stod det att de hette spray roses, vet inte vad det svenska namnet är. De har massor av små rosenknoppar på varje kvist och jag tyckte att det var kul med en lite annorlunda typ av bukett. De står på byrån i vardagsrummet och förgyller saker och ting....

Today we went by a garden centre and I found these pretty roses. According to the plastic wrapper they were called spray roses, which is a name I've never heard before. I love how the roses grow in little clusters on each stem. I put the vase on the chest of drawers in the living room and they're really lighting up the room with their prettiness.

6 kommentarer:

Agneta sa...

herregud, hur har jag kunnat missa denna ljuvling till blogg! jag halkade in via en annan fotoblogg och vips kände jag mig hemma här. jag lämnar därför ett sandigt fotspår hos dig och tar mig friheten att tassa runt, barfota...och lapa i mig allt vackert du visar!

jag tar mig också friheten att lägga till dig på min favvolista, ok?

agneta, österlen

Hem sa...

Hej!!

så goa bilder du visar!!
Verkligen kul och titta in här!

Ha en fortsatt fin sommar,
Mvh Annaleena karlsson

Luna D Sign sa...

Hej Moa! Jag gillar verkligen dina bilder och har funderat på hur du gör för att få den där speciella känslan i bilderna. Är det inställningen på kameran eller är det nåt du gör i photoshop när den blir så där ljus och soft?
Kram Malin

Moa sa...

Agneta: Åh, tack så mycket för de fina orden! Självklart får du lägga till den som favorit :)

Annaleena: Tackar så mycket! Hoppas du får en fortsatt fin sommar du med!

Malin: Tack så mycket! Jag fixar och trixar en del i photoshop med kurvor och nivåer och sånt, det är kul att experimentera :) Kram

Kjersti sa...

Åååhh! Den hvite lykten som ser ut som et hus er helt fantastisk! En sånn vil jeg også ha! :)

Moa sa...

Ja, visst är den underbar! Den köpte vi för inte allt för länge sen och jag är så nöjd :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails