17.9.11

Gruvfruns ullfröjd


Idag är det äntligen dags för något riktigt spännande. Efter många månader av planer och arbete är det idag äntligen dags för min mamma att öppna sin alldeles egna garnbod! Hon har gjort i ordning boden ute på gården till en mysig affär full med fina garner i naturmaterial samt lite andra ullrelaterade produkter. Adressen är Konstvaktaregatan 14 på Elsborg i Falun och öppettiderna är till att börja med onsdagar 17-20 och lördagar 10-16. Passa på att gå dit och titta!

Passa även på att speja in deras fina trädgård när du är där, jag tänkte passa på att visa några bilder på hur den såg ut i september för tre år sedan....

Today it's finally time for something really exciting: my mother is opening her own yarn shop! She's renovated a little building in their garden and made it into a cozy shop, selling yarns in natural fibers and other wool products.

I wanted to share some photos of their garden from September three years ago. Since then they have done lots of work in their garden, making it really pretty.

5 kommentarer:

Karin A sa...

Spännande! Lycka till får jag säga till din mamma. Ekologiska garner låter som något i tiden. :) Fina garnvykort nedan. Kanske något för din mamma att sälja i butiken?

Kram Karin

Ps. Huset ovan är verkligen underbart också!

Moa sa...

Tack så snällt! Ja, jag tror att det kommer att bli bra det där :) Haha, mamma tyckte också att jag kunde sälja vykort i hennes affär :) Vi får se om det blir något med det...

Kram

Anita BJ sa...

Men oh så roligt! Tänk att få starta en butik man alltid drömt om. Jag vet flera med mig som har idéer om det, men man vågar inte. Skrit vackra bilder också!

Anita BJ sa...

"skirt" vackra bilder skulle det vara haha!

Moa sa...

Ja visst känns det som en dröm som ligger någonstans där inne :) Kul att du gillade bilderna! ;)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails