27.10.09

Loppisfynd i Stensele

En av höjdpunkterna i helgen var utflykten till Pyssellyckan i Storuman, jag fick en personlig visning av den supermysiga pysselaffären. Tänk att få shoppa helt själv, det ger ju nästan lite Silvia-vibbar att få titta runt i affärer utan andra kunder! Vi besökte även Second hand-butiken i Stensele och där gjorde jag några fantastiska fynd.

Det första är något riktigt fulsött, nämligen någon typ av adventsstjärna i rosa-aprikost. Jag har inte provat om den fungerar än då kontakten inte var jordad och därmed inte passade i våra uttag. Martin tyckte den var hemsk men jag kände att jag inte kunde låta bli att köpa den. Jag visste att jag skulle ångra mig brutalt senare om jag inte la ut de 10 kronor som den kostade. Var den ska hänga vet jag inte exakt, men det är en senare fråga.

Ett annat fynd var en Iittalaskål i perfekt skick för 20 kronor.

Något som jag inte köpte men som jag fotade med mobilen var denna blommiga lampa som jag tyckte var underbart fulsöt. Notera också skärmen bakom som har samma högsmala form, fast med ett bälte runt mitten. Det fanns fullt av roliga saker på loppisen så den var verkligen att rekommendera.

7 kommentarer:

Linnea sa...

du har glömt att lägga upp bild på den blommiga lampan :)

Moa sa...

Men titta, den måste ha fallit bort när jag publicerade för den var där innan! Men nu finns den att beskåda i alla fall :)

Wildärtan sa...

Mmm, jag missade ju de där lamporna helt. Grävde i knappskålen istället!! :-D Kul att du är nöjd Moa!

Inger LS sa...

Är det inte lite Larzzz-Krizzsterzz över den där stjärnan?! /Kram Ma

Moa sa...

Emilie: Jag är supernöjd :)

Mamma: Haha, jag tänker Dolly Parton :)

shanon sa...

That star is so cool, what a great find! =)

Moa sa...

Thanks! I really like it, and it looks so cozy in our kitchen window when it's lit :) And it cost about $1.50 so it was really cheap :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails