22.1.10

Rosa tylldrömmar

Nu i vår har jag börjat jobba mer än tidigare och det är otroligt hur trött man blir. Visserligen rivstartade vi med utvecklingssamtal också, men ändå. Det finns inte precis så mycket inspiration till att blogga på kvällarna, det mesta jag orkar med är att se gamla avsnitt av I en annan del av Köping. Men jag tänkte i alla fall dela med mig av några helt ljuvliga bilder. Om jag någon gång skulle vara i behov av en fluffig tyllkjol så skulle jag definitivt köpa den från Ouma Clothing. Titta bara på bilderna, de är rena fotokonstverken i sig!
...

This spring I'm working more hours than before and it's making me really tired. There isn't a lot of energy left for blogging in the evenings, Martin and I spend a lot of time in front of the TV or maybe out on a little walk. I'm hoping to get more energy once I get used to my new lessons and once the sun starts coming back more. However, I thought I would share these wonderful photos. If I were ever to need a fluffy tulle skirt I would definitely buy it from Ouma Clothing. Just look at these pictures, they're like works of art in themselves.

6 kommentarer:

Sofia sa...

snyggisar!

jag såg ett av dina foton på sfgirlbybay-bloggen!! den med frosthjärtat på lyktstolpen. :)

Moa sa...

Ja, visst är de underbara!
Tack för tipset, ska kolla upp det :)

Karin A sa...

Det var just det - när behöver jag en tyllkjol!? Mycket snygga är de i alla fall. Gillar speciellt den tredje bilden, så vackert ljus. :)

Ser fram emot ett vykort imorgon! Kram Karin

Moa sa...

Hehe, nej i det vardagliga livet råder det en stor brist på tyllkjolstillfällen, tyvärr...

Ja, visst var det underbart ljus där!

Kram/Moa

Brabourne Farm sa...

So pretty and feminine - gorgeous! Leigh

Moa sa...

I'm glad you like them! :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails