23.11.10

Vykort från Sverige: vecka 46 + 47


Mitt vykort till Shanon den här veckan är ett foto av vår nya tekanna som kom med posten förra veckan. Efter mycket beslutsångest blev det en Bodum-kanna av modellen Assam. Egentligen fanns det andra modeller som möjligen var mer praktiska (och dessutom billigare), men jag gillade verkligen den här så då tog jag den ändå. Ibland är det inte förnuftet som styr utan känslan. Vi beställde den på Pixmania där den kostade flera hundra mindre än på Cervera, bara ett tips.

Förra veckans vykort var ett foto av den här härligt röda kransen. Jag satte upp den på dörren för några dagar sen, men just nu håller de på att renovera hallen på vårt våningsplan så jag plockade in den igen för att undvika vita målarfärgsfläckar.

...

My postcard for Shanon this week is a photo of our new teapot that arrived by post last week. After a lot of decision agony we picked a teapot from Bodum in a model called Assam. There were other models that were perhaps a bit more practial (and also cheaper), but I really liked this model so I picked it anyway. Sometimes sense has to go before sensibility.

Last week's postcard was a photo of this deliciously red wreath. I finally got around to getting it up on the door a couple of days ago but now there are some painters in the hallway outside of our apartment so I brought it inside again so it wouldn't get white paint on it.

2 kommentarer:

Karin A sa...

Ja bodums tekannor är fina och om du frågar mig också praktiska! :) Kransen ser verkligen röd och fin ut...precis något sådant man vill ha på dörren nu.

Ha en fin första advent!
Kram Karin

Moa sa...

Jo, jag tycker att de är jättebra jag med :) Tidigare hade jag en cylinderformad tekanna som fungerade perfekt och det var en liknande som vi valde mellan. Den här är rund vilket jag tycker känns lite mindre praktiskt eftersom man lätt kan slå i "magen" så att säga :) Men jag kunde inte hålla mig från att köpa den ändå eftersom den var så fin.

Ha en fin första advent du med!

Kram/Moa

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails