26.4.11

En egendesignad mössa åt Martin

För några veckor sedan bad Martin mig att sticka en tunnare vårmössa åt honom. Jag letade runt på mitt stick-community Ravelry för att hitta ett mönster, men hittade faktiskt inget jag ville göra. Jag bestämde mig för att skapa ett eget mönster som passade för garnet jag hade tänkt använda och som såg ut som jag hade tänkt mig. Det är inget avancerat och superdesignat men det var ändå roligt. Som en kul grej så publicerade jag det på Ravelry också, så nu kan människor på andra sidan jorden sticka och ha Martins mössa på sig om de vill... :)

...

A couple of weeks ago Martin asked me to knit him a lightweight spring hat. I searched for patterns at my knitting community Ravelry but I didn't find anything I wanted to knit. I decided to create a pattern of my own that was suitable for the yarn I was going to use and that looked more like what I had in mind. It's not an advanced pattern but it was still fun to make. For fun I published it on Ravelry too, now people on the other side of the world can knit and wear Martin's hat if they want to... :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du är duktig,jag blir så impad
av din skaparlust
KARIN

Moa sa...

Tack så mycket Karin! :)

Clara sa...

Fin mössa! Av nån anledning så hittar man aldrig just precis den mössa man tänkt sig i huvudet, så är det för mig i alla fall...

Moa sa...

Tack så mycket! Ja, det kan vara så ibland faktiskt :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails