8.7.09

Bedårande hundvalpar

Idag fick vi den stora lyckan att leka med några helt bedårande valpar. Mamma och Björn var här idag och skulle hälsa på en uppfödare och vi fick följa med och träffa dessa åtta veckor gamla valpar.

Det var två valpar och även om de var lika söta så var de helt olika i personligheten. Den som ligger i mitt knä på bilden hette Roffe och var precis i min smak - han gillade att ligga och mysa nästan hela tiden. Den andra valpen, som hette Legolas, var mycket mer aktiv och gillade att mopsa och leka med Manne.

Hudkostymen var liksom lite stor så när de satt ner hade de lite hudrynkor över svansen och det är som synes också lite hängigt under hakan. Hur gulligt som helst.

Jag hade den stora lyckan att få ha den mysiga Roffe i knät ett bra tag, medan han sov och myste.

En något oskarp bild, men den var så rolig att jag ville visa den ändå. De två valparna lekte som tokar med varandra och snurrade runt på gräsmattan i olika konstellationer. Väldigt roande att titta på.

2 kommentarer:

MayaLee sa...

Åh så gulliga hundvalpar! Vill ha... men är allergisk :-(

Moa sa...

Ja visst är de härliga :) Jag tål egentligen inte heller hundar så bra, men jag brukar ta ett allergipiller så går det bättre - det är så sällan man får chansen :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails