10.7.09

Sommarfoton

Eftersom sommarvädret lyser med sin frånvaro just nu bestämde jag mig för att göra en fotomosaik av några flickr-favoriter för att muntra upp mig. Regniga och grå sommardagar kan ju vara mysigt någon gång ibland, men inte när det inträffar tio dagar i rad. Jag skulle verkligen behöva lite sol för att få ny energi och för att lätta upp humöret. Det blir lite melankoliskt efter ett tag med det här vädret, jag känner liksom hur hela sommaren rinner bort utan att man har hunnit göra alla de där mysiga och typiskt somriga sakerna som man föreställer sig.

Den senaste veckan har vi i och för sig passat på att ägna oss åt bröllopsförberedelser av olika slag. Vi har fått mycket gjort, men det känns som att allt tar så lång tid och man kan lätt bli lite modlös och framför allt mycket stressad över allt som ska göras. Man kan lugnt säga att bröllopsnerverna har anlänt i full kraft och samtidigt som bröllopet känns oerhört roligt så är vi båda ganska nervösa. Det är tur att man bara gifter sig en gång, mer än ett bröllop skulle jag nog inte klara av.

För länkar till enskilda foton, klicka här.

2 kommentarer:

Wildärtan sa...

Vilket underbart fotokollage! Du har verkligen gåvan att fotografera, Moa, men det hoppas jag att du vet:-)

Moa sa...

Tack, men det är inte jag som har fotat bilderna i kollaget utan det är från andras bilder som jag har valt som favoriter på flickr :) Men tack ändå :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails