22.7.09

Möhippor och svensexor

Martins kompisar har just kommit och kidnappat honom för hans svensexa. Det enda jag visste var vilken dag och tid den skulle vara, men jag fick en liten chock när jag såg utstyrseln han skulle ha på sig - den bestod av en tight t-shirt, långkalsonger och hakklapp (vuxenblöjan vägrade han!). Jag fick lite oväntat bistå med att sminka honom och till killarnas glädje så äger jag både ett knallrött läppstift och en ljuslila ögonskugga... Nåväl, jag hoppas att han får en rolig dag. Anledningen till att jag har bilden ovan är förresten att de hann med att lägga in en bild de fotade här och byta ut hans profilbild på Facebook!

Jag har förresten glömt att berätta om min egen möhippa som var för en dryg vecka sen. Jag blev lurad att vi skulle åka till Luleå på lördagen, men när jag kom ut ur duschen stod ett gäng tjejkompisar där och jag kan säga att det var länge sen jag blev så överraskad - de hade nämligen lurat mig genom att skriva ett fint kort om att möhippan var lördagen efter, vilket bara var ett villospår. Hur som helst så hade jag en helt underbar dag. Vi åkte upp till Skäran där en av mina kompisar har stuga och så hängde vi där hela dagen. Temat var Stolthet och fördom och som uppvärmning fick jag under bilresan svara på frågor om dialogen i miniserien (som jag sett minst 15 gånger). Väl framme fick jag tillverka en egen empireklänning av ett blommigt nattlinne och lite kantband samt garner.

Det var även lite andra uppdrag, däribland att sjunga When you believe (av Mariah Carey och Whitney Houston) för tjejerna. De hade i inbjudan skrivit att det var trevligast om jag kunde texten till möhippan och jag hade därmed föreställt mig något horribelt, som att jag skulle få sjunga den på apberget i centrum eller liknande. Det var egentligen bara en bluff, men då de hörde att jag hade övat så flitigt så fick jag sjunga den för dem på klipporna vid havet i Skäran. Hela dagen var underbart mysig och vi hade så trevligt tillsammans. Det var härligt att hinna prata ordentligt med alla och vi lagade mat och åt riktigt gott. Efter bröllopet kan jag nog visa lite bilder också.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Har helt missat att det vankas bröllop... vad kul!!! Ser verkligen fram emot att se alla vackra bilder från er stora dag :) Kram kram.

Moa sa...

Japp, det är inte så länge kvar nu. Har bara inte skrivit så mycket om det på bloggen :) Kommer definitivt att dela med mig av bilder sen :) Kram

Anonym sa...

Åh, det kändes så tråkigt att jag inte kunde va med! Vi hade redan in semesterresan och möhippan var typ mitt i denna... Kul att den blev bra.

kramar!

shanon sa...

Haha! =) By the looks of the photo, I was afraid to translate this post!

Your shower sounds like the perfect shower for you. So very nice. =) Over here showers tend to be quite scandalous. ; ) I never had one though, being that I sort of eloped to Las Vegas. But I guess everyone figured the location was scandalous enough!

Moa sa...

Kära Anonym: Ja, det var tråkigt att du inte kunde vara med, men jag förstår hur det är i semestertider :)

Shanon: Haha, yes this picture is quite frightening :)

My shower was just perfect, absolutely everything I could have wished for! I'm so happy we had so much time to talk and hang out, and also one of my friends had brought her 6 weeks old baby girl so I got in ample of baby snuggle time :)

I can imagine about the showers, I've seen things on tv, read on blogs etc :) Mine was uncommonly kind though, people often have to walk through the town in embarrassing clothes, selling kisses or something like that. And the guys are often worse in their bachelor parties... Yes, Vegas does sound a big scandalous, but I'm sure you had a great time!

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails