30.6.10

Mjölkkanna, sockerskål och en vacker bok

Vi firade midsommar tillsammans med familjen Mattebo, minus herrn i huset som var tvungen att jobba. Vi hade väldigt trevligt och åt god mat. Jag hade förstås kameran med mig och kunde inte låta bli att fota några fina saker som dök upp under kvällen.

Världens sötaste lilla mjölkkanna. När jag dricker kaffe där så tömmer jag den i en enda kopp (jag har å andra sidan rätt hög procent mjölk i mitt kaffe), men den är så fin att det inte gör något att den måste fyllas på ofta.

En jättefin sockerskål i samma stil. Miriam tyckte det var retfullt att nästan ingen tar bitsocker i kaffet eftersom hon inte får ställa fram den så ofta. Jag föreslog att hon kunde ha flingsalt i den istället, för det använder man ju mer av.

En underbar upplaga av Gösta Berlings saga, visst är omslaget snyggt!

PS. Ett nytt vykort finns att läsa på Twogirlstwopostcards.

...

We spent Midsummer's Eve together with some dear friends. I shot some pretty stuff in their home, a little milk jug, a sugar bowl and a gorgeous book.

PS. A new postcard is up at Twogirlstwopostcards.

2 kommentarer:

Karin A sa...

Ljuvliga ting och fina bilder Moa! Jag älskar verkligen gammalt porslin. :) Har ni härligt sommarväder även uppe hos er? Här är det så ljuvligt...

Ha en skön helg!
Kram Karin

Moa sa...

Tack så mycket Karin! Ja, gammalt porslin är härligt.

Vi är i Falun just nu och där är det riktigt toppväder! I Umeå är det dock lite svalare tror jag :)

Ha en toppenhelg!
Kram

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails