24.3.09

Ett litet avslöjande...

Jag hade tänkt bildblogga lite, men Blogger är lite kinkigt just nu så det får bli en liten lägesrapport istället. Jag har inte ägnat så mycket energi åt bloggen den senaste tiden, men det har varit så mycket att göra.

Förutom jobbet så håller vi ju på att planera vårt bröllop nu, nämligen. Vi har jobbat med det de senaste månaderna och i början av mars kunde vi äntligen skicka ut inbjudningarna. Det är ett ganska överväldigande projekt, men samtidigt otroligt roligt och spännande. Sen kan man ju välja vilken ambitionsnivå man vill lägga sig på. Det blir inget avancerat prinsessbröllop, mer ett enkelt och förhoppningsvis mysigt sommarbröllop. Fler små glimtar kommer så småningom.

4 kommentarer:

MayaLee sa...

Åhhh så spännande!!!
Du har inte lite bilder på inbjudningskorten...? ;-)Inbjudningskort, placeringskort, dekorationer, dukning osv, det går jag igång på!!
Syster gifte sig för två år sedan och det var väldigt svårt för mig att inte lägga mig i för mycket. Skulle så gärna vilja ha gjort deras inbjudningskort. Men jag tyglade mig, det var ju endå deras bröllop! :-D

Grattis till det stundande bröllopet!

Moa sa...

Tack så mycket!

Ja, det är jätteroligt alltsammans. Jag kommer nog att lägga in lite bilder på allt sånt eftersom :)

Botti sa...

Vad spännande med bröllop! Grattis! Ser fram emot att få ta del av det som du vill visa här om det!

/B

Moa sa...

Tack så mycket, Botti! :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails