22.6.09

Charmiga bröllopsfoton

Några oerhört charmiga bröllopsbilder från Kiss the Groom.

Även om jag älskar gamla kameror vet jag inte om det skulle kännas motiverat att hålla i dem på bröllopskorten, men sött är det i alla fall och jag gillar verkligen posen.

Bilen. Skylten. Blommorna. Så söta.


Min dröm hade varit att ha ett godisbord med diverse glasskålar av precis denna typ och så en sort i varje skål. Tyvärr har vi inte hittat några lämpliga och fina skålar/burkar som inte kostar minst 150 kr styck och det blir ju galet mycket om man behöver många. Men drömmen finns där i alla fall...

Det här var bara en så charmig bild.

2 kommentarer:

Em sa...

Hej! Har du sett att det finns sånna där små glasskålar med gammaldags charm (och lock) för en billig peng både på BOOM och Indiska? Jag köpte en stor för 39kr på BOOM så de mindre är nog logiskt sett ännu billigare.

Moa sa...

Tack för tipset! Jag tror att jag har sett de på BOOM men att problemet där var att locken satt så hårt att det vore jobbigt att bända av det för varje gäst. Iofs kan man ju ha locken av, men samtidigt så gör de ju skålarna så mycket finare. Men jag måste kolla upp det igen känner jag, och titta på Indiska, för där har jag inte varit på länge :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails