22.8.09

En vacker gammal skolplansch

Idag gjorde jag ett riktigt fynd, och i Vännäs av alla ställen. Jag, pappa och Malin åkte dit för att besöka farmor och farfars grav, men innan dess cirkulerade vi runt lite i samhället. Jag kom då på att jag sett en mycket fin antikaffär en gång för snart två år sen som då var stängd.

Vi hittade igen den men den öppnade förstås inte förrän vid 12.00 och klockan var då ca 11.05. Detta grämde mig oerhört då jag i skyltfönstret såg en underbart söt skolplansch som jag genast ville ha. Jag lyckades efter ett tag övertala mina medresenärer om att vi skulle fördriva lite tid tills affären öppnade. Vid tolv stod jag och hängde på låset och kvinnan som drev butiken kom cyklande precis därefter.

Så här såg den ut, min fina skolplansch. Jag är särskilt nöjd att den hade kvar den lilla kroken upptill också. Planschen är lite böjd men hon tipsade om att man kunde limma på träpinnar på baksidan för att staga upp den lite.

Allt som allt är jag mycket nöjd med mitt inköp. Visserligen vet jag inte exakt var den ska få hänga än, men vissa saker måste man köpa ändå när de väl dyker upp.

10 kommentarer:

Duften av erteblomster sa...

Så utrolig vakker!

Vibeke :)

Moa sa...

Tack! Jag är så nöjd och glad över den :)

Ljuvligt Hemma sa...

Men jisses vad avis jag blir... jag har ju trånat efter en sådan ett bra tag nu :) Stort grattis till ditt fin fina fynd! Kram kram.

Moa sa...

Tack så mycket! Jag är riktigt glad över den :) Kram

Sabina sa...

Du har en jättefin blogg! Jag blev kär direkt. =) Jag hittade dig p g a ditt recept på citronmuffins som jag tänkte ge mig på. Att jag sedan föll för din design och dina fotografier var bara ett stort plus. En dag ska jag också lära mig att ta kort, och inte bara trycka av. Jag sparar din sida som bokmärke för inspiration! /Sabina

Moa sa...

Tack så jättemycket Sabina! Kul att du gillar bloggen :)

Kjersti sa...

Kjempefin :) Du er som meg. Jeg kjøper også ting jeg ikke vet hvor jeg skal ha, men må bare kjøpe alikevell. Håper du finner en fin plass til bildet :)

Moa sa...

Tack! Haha, ja ibland kan man bara inte låta bli :)

Helena Ljunggren sa...

Jag hamnade här när jag sökte på citronmuffins och jag fastnade på din fina sida :) Vad otroligt fina ni var när ni gifte er. Ett stort grattis!!

På återseende,
Helena

Moa sa...

Hej Helena! Tack så mycket för de snälla orden :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails