8.2.10

Lila pioner

Idag letade jag efter en fin bukett i mataffären, men det fanns inget bra. Istället hittade jag en pionbild som jag tog i somras och som bara blev liggande. Inte lika trevligt som en levande bukett, men det får duga. Just denna blev en stor besvikelse, eftersom blommorna aldrig slog ut - de bara liksom torkade. I sommar tänker jag köpa pioner på blomsteraffären istället och hoppas att de fungerar bättre.

...

Today when I went to the grocery store I looked for a nice bouquet of fresh flowers, but I couldn't find anything good. I did however find a photo that I shot this summer and that has just been laying in the computer. It's not as nice as a real live bouquet, but it'll have to do. This particular bouquet was a big disappointment since the buds never turned into flowers, they just dried up. This summer I'll buy my peonies from a real flower shop instead and hope that that'll work better.

2 kommentarer:

Karin A sa...

Åh vacker bild Moa! :) Det är mest tulpaner som gäller i matbutikerna nu. Konstigt att pionerna inte slog ut, men så är det ibland när de drivs hårt (?). Ha det gott!

Kram Karin

Moa sa...

Tack! Ja exakt, det är en väldig tulpanfrenesi just nu, fast det är ju trevligt det också förstås. Ja, jag har hört det där också om att blommor kan drivas för hårt. Det har hänt mig både med pionerna och några körsbärskvistar jag köpte. Ha det bra och kram! :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails