22.2.10

Lyxigt te

I somras när vi var på vår bröllopsresa i Stockholm så köpte jag lite fina teburkar. Jag gillar verkligen det grafiska mönstret på NK-burken, den är så stilren och snygg. Kusmi-teburken har jag spanat in sen länge och jag brydde mig egentligen inte om hur teet smakade när jag valde vilken färg jag ville ha. Först tyckte jag att teet luktade hö med en lite mustig underton, men smaken är faktiskt mycket god. Hur som helst så är det snyggt på tehyllan i köksskåpet nu.

...

This summer when we were on our little honeymoon in Stockholm I bought some pretty tea tins. I really like the graphic pattern on the one from NK (the white and black one). I've been checking out the Kusmi tea tin a long time and I didn't really care what the tea tasted like when I picked the pink tin. At first I thought it smelled like musky hay, but it actually tasted very nice. And the tea shelf in our kitchen cabinet looks very pretty now.

4 kommentarer:

MayaLee sa...

Jag har också gått och suktat efter den där teburken, pga av färgen :-) Har inte hittat den här i stan bara på nätet... Är verkligen sugen på att köpa en!

Moa sa...

Hehe, vi dras till rosa :) Det var ett dyrt inköp för enbart den rosa färgen, men teet var ju gott så det kändes ändå typ värt det :)

Karin A sa...

Åh, jag gillar verkligen deras teer! :) Min favorit är Prins Vladimir - så gott. Härliga burkar som man blir glad av.

Moa sa...

Den har jag aldrig smakat, får göra det vid tillfälle! :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails