14.3.11

Chica frisyrer

På Big Bang Theory pratade Sheldon om frisörer och ordet "bouffant", vilket jag kände att jag ville veta vad det betydde. När jag bildgooglade det kom dessa snygga frisyrer upp. Jag gillar speciellt de två som är uppuffade hästsvansar. De får mig att längta sisådär två år bort i tiden när mitt hår kommer att vara nog långt för dylika frisyrer...

...

I was watching Big Bang Theory where Sheldon talked about hairdressers and the word "bouffant", which I just had to know what it meant. I googled it and found these cool hairdos. I especially like the two bouffant ponytails. They make me long for when my hair will be that long, which will be in about two years...

PS. I would post sources for these images, but on one of the sites (I don't know which of them) my computer was attacked by a virus, so I daren't go back to check the addresses!

2 kommentarer:

Anita sa...

Jag blir alltid så förundrad när jag ser så höga frisyrer. Det kan ju inte bara vara toupering utan de måste ju lagt nåt inne i frisyren för att hålla volymen... När jag var barn berättade mamma att det fanns en skröna om att de satte bröd i håret (oklart om det var 60-tal eller 1600-tal dock ) som sen möglade. :)

Moa sa...

Jag har för mig att jag har sett/läst om att man på typ 50-60-talen satte in en liten bulliknande sak, fast av något annat material, för att få till den rätta höjden. Bröd verkar opraktiskt :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails