12.2.09

Skaka hand med Jane Austen

När vi såg Sporten ikväll handlade det om att Foppa spelade i Modo. Efter matchen skakade lagen hand och Martin anmärkte att det nog var stort för många där att få skaka hand med Foppa. Jag sa att jag inte skulle bry mig speciellt mycket i det, vilket han inte kunde förstå. Han påpekade att Foppa är en av de största hockeyspelarna i världen. Jag sa att jag fortfarande inte skulle tycka att det var så speciellt eftersom jag inte alls bryr mig om hockey.

"Men det är som att du skulle få skaka hand med Jane Austen", svarade han. Då blev det med ens en helt annan sak.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tror det är någon som känner sin fästmö. :-)

Kram Anna

Moa sa...

Haha, det gör han sannerligen!

Kram

Designe sa...

Hihi...ja, det var skillnad! :)
Jo, ang. ranunklar i kruka så kommer jag ihåg nu att jag brukar inte heller få dom att överleva och den jag köpt nu är väldigt hängig..vet inte hur de ska skötas...tur att jag har fotat den för den lär ju inte leva en hel vecka hos mig! :)
Trevlig helg!

hummmlan sa...

Ja, det är ju en helt annan sak!

Tack för att du la till mig på flickr! Idag kom ett av mina foton med i Explore!! Jag såg att du har haft med väldigt många i Explore, hur tycker du att det har påverkat dig, ang contacts och hits på din flickr? Har någon tex viljat köpa foton av dig eller vad är det egentligen som händer när man får så mycket uppmärksamhet? Jag är så ny med det här med flickr. Och mycket är fortfarande ett mysterium för mig... Men du har ju varit med ett tag, så jag tänkte jag skulle fråga...
Ha det!

Moa sa...

Designe: Ja, eller hur! En svettig hockey-hand mot favoritförfattaren :)

Haha, de två som jag haft höll sig bara i ca två-tre veckor innan de började hänga och till sist dog. Men det är ju oftast ändå inte så dyrt att köpa en kruka, så man kan ju se det som billiga snittblommor - som ju inte heller står så länge :)

Hummmlan: Grattis till dig :) Ja du, det är svårt att säga hur det där med explore fungerar. Vissa kort kommer med, andra inte. Oftast handlar det om såna som får mycket kommentarer och favoriter från början. Det ger nog en del nya kontakter tror jag, men annars händer det väl inte så mycket. Ibland har någon velat köpa bilder, men jag har inte hållit på med det alls. Fast jag har faktiskt tänkt att jag kanske skulle prova :) Hoppas du fick svar på dina frågor, annars får du säga till så kan jag utveckla det lite mer :)

Linda sa...

HAha! Jag håller med Martin, fatta så sjukt coolt! Jag har ju dock redan gjort bort mina närmanden mot honom, när jag va runt 15-16 år...tack å lov att det är över (men ändå skönt att det är gjort, annars hade jag varit tvungen att gå igenom det nu). Ja, å med närmanden menar jag autograftagande å prat...ingenting annat :)

Moa sa...

Hehe, ja jag kunde väl ana att du skulle hålla med honom :) Ja, nu är det dags för nästa generations autografjagande :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails