21.5.09

Nya tavlor

Jag framkallade lite bilder förra veckan och i förrgår ramade jag in några av dem. Allt är inte i ordning än, men jag har fått upp några av arrangemangen i alla fall.

På hallväggen hängde vi upp dessa två tavlor. Den vänstra framkallade jag för snart ett år sedan, men den passade bra med den nya. Det blev en himla skillnad med lite tavlor i hallen, så jag är riktigt nöjd. Jag ska bara köpa en passepartout till den högra, jag fuskade och fäste fotot på ett tjockt, vitt papper men det funkar ju inte när den ska hänga bredvid en tavla som har en riktig passepartout.

Den här inramningen blev jag riktigt nöjd med. Jag har upptäckt att vissa bilder blir väldigt fina med vita ramar medan andra ser urvattnade ut. Detta foto med mörka färger i kanterna bröt av bra mot det vita.

Jag köpte nejlikor för några veckor sen som jag naturligtvis fotade och jag framkallade detta foto från den sessionen. Den fick en vit ram också, men jag glömde fota hur det blev, så ni får se den utan ram.

Det här är en gammal favorit. Jag köpte det här trycket för ett och ett halvt år sedan ungefär och det är från en konstnär vid namn Marc Johns. Texten lyder "Mrs Van der Woodsen was particularly fond of antlers". Marc Johns skapelser påminner ofta lite om Jan Stenmarks, som jag ju gillar skarpt. Jag skulle hemskt gärna ha bilden nedanför också, den tillhör liksom samma familj. Det roliga är också att han hittade namnen till bilderna i en namngenerator för överklassnamn - som på något vis hade att göra med Gossip Girl, därav namnet Van der Woodsen.

4 kommentarer:

MayaLee sa...

Det blev riktigt snyggt med dina bilder i fina ramar med passepartout!!! Den med kottarna är min favorit. Så himla snygg!

Moa sa...

Tack så mycket! Kottarna är min favorit också :)

shanon sa...

They look great!

I do the same thing some times... print out a photo on regular paper. In fact, in my hallway, I've had 2 photos framed for years that were just on printer paper. I planned to always print them out professionally, but never got to it. Haha

Your little antler woman is very lovely also. =)

Moa sa...

Thanks a lot! I printed the photos on photo paper, but I didn't have a passepartout (I think it might be called mat in english - the whie thing betweent the photo and the frame) so I used a thick paper and just taped the photo onto it. But since it looked a bit strange when the fake and real passepartout hand so close to each other I hurried to buy another one :)

But I really like the feeling it can create to print photos on regular paper. A bit rougher, and perfect for making birthday cards or just any cards :) I'm wishing for a photo printer for our wedding, so hopefully I can start printing out photos like a mad woman later on :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails