3.5.09

Picknick vid havet

Idag efter kyrkan kom Martin med det briljanta förslaget att vi skulle ta en liten biltur. Eftersom jag inte är den som säger nej till en spontan picknick med min älskade i soligt vårväder sa jag genast ja. Vi köpte med oss lite godsaker på en mataffär och begav oss ut på lite äventyr. Slutligen hamnade vi på Norrmjöle havsbad där det var riktigt fint. Solen hade tyvärr gått i moln vid det laget, men det var ändå otroligt vackert. Här är några exempel tagna med Martins mobilkamera.

Stranden var underbart öde.


Vi hade köpt med oss lite picknick som förstås smakade extra gott eftersom vi åt den utomhus.

Så här vindpinade såg vi ut. Även om det var molnigt så var det otroligt ljust, det gick knappt att titta åt solhållet utan att kisa.

Lite mer utsikt.

Även om det var 15 grader varmt idag och har varit varmt de senaste dagarna så ligger det kvar lite snö här och där. Jag var ju stadsklädd, vilket inte var det smidigaste överallt.

Övergivna gungor på stranden, det är lite vemodigt faktiskt.

5 kommentarer:

shanon sa...

Yay for impromptu picnics! You two make such great sweethearts. =) And those shots with the camera phone are really well done. I like them all!

Moa sa...

Haha, you're a fast translator :) Yes, it's a perfect thing to just throw together a picnic when the opportunity arises. Hehe, thank you x2 :)

Anonym sa...

Picknick...jop jag tackar det är trevligt i alla väder alltid överallt... /Kram Ma

Carolina sa...

övergivna gungor är mycket ångestframkallande tycker jag.

Moa sa...

Mamma: japp, det är sannerligen en trevlig sak! :) Kram

Carolina: ja, det är lite sorgligt sådär...

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails