2.8.09

Presenting: mr & mrs Hörnfeldt

Igår var det äntligen dags för min och Martins bröllopsdag. Vi har längtat hela våren och hållit på med förberedelser lika länge. Det var en helt underbar dag som vi verkligen kommer att minnas hela livet.

Det går inte ens att beskriva alla känslor som man upplever när man går längs mittgången i kyrkan, säger löftena eller hälsar på den långa, långa rad av människor som vill gratulera en. Vi har landat en liten smula, men det kommer nog att ta ett tag innan vi har smält allt som vi har upplevt. Jag tänkte dela med mig av några bilder som vi har samlat ihop från våra gäster, som ett litet smakprov.

Det här tog min syster under fotograferingen. De var med som assistenter och de var verkligen otroligt hjälpsamma och duktiga.

Det är för övrigt min syster som har stickat den vackra sjalen. Det kändes kul att ha en lite annorlunda detalj och mörkblått och vitt var temat för dagen, så det passade väl in.


Här var vi på väg ut ur kyrkan efter vigseln. Äntligen kunde vi slappna av lite grann. Martin grät under vigseln och jag höll på att svimma när prästen höll vigseltalet (efter att vi hade avgett löftena) och inte gick det att ta djupa andetag heller när klänningen satt så tight. Men det gick bra ändå och det är sannerligen något att minnas.

Ris, ris och så lite mer ris. Vi hittade ris precis överallt efteråt.

Våra underbara gäster gjorde en välkomst-vågen-tunnel.

På festen efteråt. Vi skrattar hysteriskt åt något, exempelvis åt filmen där jag som 10-åring låtsas sälja Tupperware-produkter, eller kanske åt värdarna som utklädda till gigantiska M'n'M:s dansade och sjöng en välkomstsång.

En glimt av tårtan som en bekant till oss bakade och som var helt otroligt god - och jag som inte ens gillar grädde.

Det var en liten glimt av vår stora dag. Nu är vi herr och fru Hörnfeldt och det känns riktigt, riktigt bra.

22 kommentarer:

Martin sa...

åååhhh.. vad fint du har gjort.. gillade bilden i festlokalen när du skrattade så gott.. underbar min.. älskar dig min underbara nyblivna Fru Hörnfeldt!!

Vibeke sa...

Gratulerer så mye til dere begge, Herr og Fru Hörnfeldt :)

Så nydelig du var, en virkelig vakker brud!

Kjenner sommerfugler i magen min nå, er snart bare en mæned igjen til det er min tur...

Ønsker deg en fin ny uke,
klem Vibeke.

Linda sa...

Härliga bilder! Ditt skratt i festlokalen Moa är ju helt outstanding. Snacka om att fånga känslan! :) Ha en härlig resa!
Kram, Linda

Moa sa...

Martin: Tack sötis! Ja, den är rolig tycker jag med, även fast jag ser lite galen ut :) Jag älskar dig med, nyblivna herr Hörnfeldt!

Vibeke: Åh, tack så mycket för dina fina ord! Förstår att du börjar bli lite nervös, det är oftast så mycket att fixa också. Men lycka till med allt, blir spännande att se mer om det sen på din blogg :) Kram/Moa

Linda: Haha, ja den är grym den bilden - han är duktig, maken din! Hoppas ni får ha det bra här hemma. Kram

Anna Riklund sa...

Underbart! Vad fina ni är!

emve sa...

Åh vad fina bilder!!! Det ser helt underbart ut. Grattis!

Moa sa...

Anna: Tack så mycket! :)

Em: Tack! Det var alldeles underbart :)

Marit sa...

Stort stort grattis!! Va fina ni är!
Min syster gifte sig också i lördags, roligt att ni valde samma dag:) Det var en stor händelse att gifta bort sin lillasyster, så jag förstår att det måste varit väldigt stort för er som var huvudpersoner.
All lycka till er!

Anonym sa...

Ni ser helt lysande ut

1003

sven krille johanna

Lotta MayaLee Photography sa...

GRATTIS!
Åh vilket vackert bröllopspar!

talula sa...

åh,vilka härliga bilder !!!

Grattis å all lycka till er! :o)

Anonym sa...

Tänk att ni hittade varandra - vi är så glada! kramar Ma & Björn

Anonym sa...

Vad tjusiga ni var... stort STORT grattis!!! Kram kram

Moa sa...

Tack så mycket, alla! :)

Christine Staffan sa...

Vi gläds med er.Ni är verkligen fina på alla korten.Tur att vi har er nära så får vi träffa er ofta.Kram Christine

Moa sa...

Tack Christine! Det är trevligt att kunna träffa er, tycker vi med :) Kram

Kjersti sa...

Gratulerer så mye, Fru Hörnfeldt!! ;) Så fin du var, riktig vakker må jeg si :D

Moa sa...

Tack så mycket, Kjersti! Kul att du tyckte det :)

Unknown sa...

Hiya
I came over from your English blog as you hadn't posted fir awhile amd I wondered if you were ok... Now I see why your wedding day!!! Ooh how gorgeous you look and what beautiful photos and everything! Thankyou for sharing. I hope one day I am lucky and have a wedding just as special you deserve every happiness together
love n wishes & congratulations kat xx
from secretsofabutterfly

Moa sa...

Oh, thank you so much Kat! Yes, I've been really bad at posting in my english blog, I've just had too much to do to have the energy... :)

As you can see I'm very well and we've had a wonderful wedding! It's taken a few weeks to really understand what actually happened, it's such a big thing.

Thanks again for all the heartfelt words and well wishes! xoxo

Nea sa...

Det var ett så fantastiskt fint bröllop! Håller med om att det är en omtumlande känsla att gifta sig, efteråt är man så fylld av alla intryck att det nästan bubblar över! Verkligen ett minne för livet. Så fina bilder på er! Många kramar Linnéa

Moa sa...

Ja, det var en speciell dag. Vi har nog fortfarande inte riktigt smält hela upplevelsen, även om vi känner oss mycket hemma med att vara gifta :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails