20.9.09

Lycklig vinnare av pastellfärgad godbit

Ibland har man sådär oerhört tur att man knappt kan tro det själv. I bloggvärlden pågår det ständigt utlottningar av saker, som jag deltar i lite sporadiskt utan att någonsin vinna något. Så helt plötsligt händer det - jag vinner ett valfritt foto från den oerhört talangfulla fotografen Shana Rae. Det var knappt så att jag kunde tro att det var sant.

Tävlingen hölls i av Kat som driver bloggen Secrets of a Butterfly. Jag gick med i tävlingen och glömde sen nästan bort det hela. När jag tittade in på hennes blogg nästa gång såg jag till min förvåning att jag hade vunnit. Shana Rae skickade iväg paketet med fotot från USA för flera veckor sen och jag har förväntansfullt och ängsligt (tänk om det skulle komma bort på vägen!) väntat. I fredags kom äntligen paketet och jag dog nästan av lycka när jag såg hur fint fotot var i verkligheten och det var större än jag förväntade mig också och uppmonterat på en tunn skiva. Igår gick vi in på Gallerix och köpte en ram och specialbeställde en passepartout så att den skulle få rätt mått. Nu sitter den vackra tavlan i hallen och jag blir lycklig varje gång jag går förbi den.

6 kommentarer:

Inger LS sa...

Lyllo dig... valpis Ginger

Duften av erteblomster sa...

Å så vakkert, grattis til deg du heldige :)

Moa sa...

Mamma: Tack! Du är ju ett lyllo också som ska få en liten valp :)

Vibeke: Tack så mycket! Ja, jag är otroligt glad :)

shanon sa...

You lucky duck! Looks great. =)

MayaLee sa...

WOW!!!!!
Shana Rae är en av mina absoluta favoriter!! Har köpt hennes Florabella Textures, så himla fina.
Så roligt! GRATTIS!

Moa sa...

Shanon: Yes, I know! I'm so completely happy about it, I just couldn't believe my luck when I actually won something and then for it to be from Shana Rae... :)

MayaLee: Tack så mycket! Ja, hon är otroligt talangfull och hennes textures är jättefina också. Jag kom just på att jag faktiskt vunnit EN tävling innan och det var ju hos dig :) Men sen dess har jag deltagit i massor av bloggtävlingar utan att vinna :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails