3.11.09

En sängkappa vore snyggt...

Vi skulle vilja ha en sängkappa till vår säng för att dölja den tråkiga kontinentalsängs-nederdelen. Jag googlade lite i frågan idag och hittade några olika alternativ - det dyraste var förstås det jag tyckte bäst om.

Sängkappa från Ellos för 399 kr, fast vi skulle vilja ha den i vitt.

Sängkappa från Jotex för 249 kr, fast i vitt då.

Sängkappa från Mille Notti för 1150 kr (detta är rea, den kostar vanligen 1450 kr) i en snygg slitsad modell. Det är samma kappa på bilden nedan, fast i vitt.

Vi får väl se vilken sängkappa det kan bli, men jag har en känsla av att maken kommer att rösta emot den dyraste...

8 kommentarer:

Linnea sa...

Alla såg ju typ lika ut :P Varför inte köpa det billigare så kan man byta färg eller så om man blir less eller vill ha förnyelse ;)

Moa sa...

Ja, fast problemet som vi upptäckte var att de billiga är för korta. De täcker inte riktigt hela sängen, så det kommer att se lite konstigt ut. Men vi ska titta runt lite i stan först om vi kan hitta något billigare, jag tycker också att det känns som för mycket pengar att lägga ut... (fast jag tycker att den understa är lite extra snygg eftersom den har lite slitsar :)

Linnea sa...

aha okej, ja det är ju inte så snyggt om de är för korta kanske :P Ni får kika på typ Hemtex eller Åhlens...

Anonym sa...

IKEA / Ma

små smulor sa...

jag har den från ellos i vitt,är bra !

Moa sa...

Linnea: Enligt deras hemsidor så har de inga alls, har kollat, men det kan ju hända att de har mer i affären...

Mamma: Den var väldigt volangig och det gillade jag inte.

Små smulor: ja, den verkar bra, men den är som sagt 10 cm för kort så det blir nog inte så fint. Synd att de inte gör den i flera storlekar... Men tack för tipset ändå! :)

Designe sa...

Snygga! Jag har faktiskt den från Ellos i vitt men jag har ju fotända på min säng så kappan syns bara från sidorna men ser ju bättre ut än utan. Härligt med kontinentalsäng, lyxigt! :) Kram

Moa sa...

Ja, den från Ellos verkar bra om det bara inte vore för längden... men vi får se hur vi gör. Ja, kontinentalsäng är riktigt lyxigt och skönt (fast lite opraktiskt just i det här fallet då...) :) Kram

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails