21.6.06

Mon dieu, jag är i Luleå igen!

Sådär, nu har jag äntligen ankommit till Luleå! Jag reste som vanligt i stor inelegans med bland annat en bag som var så tung att jag inte ens orkade lyfta den. Jag var tvungen att låta den liksom rasa nerför trapporna i mitt hus av sin egen tyngd så att säga. Sen fanns det turligt nog chaufförer som kunde lyfta upp den i taxin och bussen.

Väl på bussen fick jag en chock när det visade sig att mitt busskort med två innestående resor hade gått ut i mars! Förutom det irriterande i att inte kunna utnyttja dessa, så hade jag inte nog pengar på kortet för att betala biljetten. Att kliva av var heller inget alternativ, eftersom vi redan hade hunnit till typ Rickleå, en rocking metropol mitt i ingenstans. Som tur var kunde min syster föra över pengar till mitt konto, så det hela löste sig till sist.

Bussresan i övrigt gick rätt fort tack vare att jag och flera vänner har Halebop. Jag pratade bort nästan tre timmar av restiden och den resterande timmen läste jag "På spaning efter den tid som flytt", så allt som allt en bra resa.

Inga kommentarer:

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails