12.1.09

Den har anlänt!

I fredags kom den, vår nya dator, och den är så vacker så. Jag hade fått reda på att den hade anlänt till Umeå på torsdag eftermiddag så hela fredag förmiddag satt jag som på nålar och väntade på ett samtal om hemkörning. När inget samtal kom ringde jag själv upp Schenker och fick reda på att de hade tänkt köra ut den - på tisdag kväll. Vem kan vänta så länge, kan man ju fråga sig. Alltså åkte vi och hämtade upp den själva på fredag kväll.

Datorn är hur fin som helst, jag älskar den blå färgen och ytan är verkligen sidenmjuk. Skärmen är lite blank också, vilket gör att allt känns lite mer glamouröst och snyggt. Jag har inte riktigt förstått alla finesser med Windows Vista, men det kommer. Allt som allt är jag i alla fall väldigt kär i min fiffiga och fina baby.

6 kommentarer:

em sa...

Det är alltid kul med ny dator!

Moa sa...

JA! Man blir så lycklig :)

Arne sa...

Kul att du är nöjd. Ni är varmt välkomna norrut för att visa upp den :-)
Kram Pa

Moa sa...

Ja, den är verkligen fantastisk! Vi kommer definitivt att komma norrut någon helg framöver. Kan inte säga exakt när, men någon gång :)

Sofia sa...

Åh, äntligen! Fy vad kul. Jag har just kommit hem från en vecka med familjen på Gran Kanaria. Det var väldigt konstigt att landa i snöiga luleå.

Moa sa...

Ja, det är verkligen kul!

Så härligt det låter med sommar och sol... jag är avis kan jag säga!

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails