16.1.09

Städa bland pysslet tar tid

Om en liten stund kommer Martin hem från jobbet så jag ska strax gå och fortsätta städa bort alla mina skrivbordssaker som jag lovade att göra idag. Jag påbörjade det projektet förra fredagen tror jag, då jag rensade igenom en hel massa bråte och la allt i fina högar - på soffan. Sen har det fått ligga kvar där hela veckan, fast något mer hoptryckt, på divandelen. Men idag när jag bara jobbade några timmar på dagis var planen att allt skulle in i byrålådor istället. Man kan ju tycka att det vore ett snabbt jobb, men omorganisering av byrålådor med pyssel, papper och kontorsmaterial tar sin lilla tid.

Just ja, så ville jag visa en liten vag bild på en underbar skjortklänning jag köpte för någon vecka sen. Den är alldeles underbart lila med blåbärsblå och bruna detaljer och så har den en svischig snurrkjol också, som liksom vippar ut sig när jag sätter mig ner. Jag tror inte det blir mer perfekt än så.

4 kommentarer:

em sa...

Rules by Mary har fina grejor :o)

Usch jag behöver oxå städa och rensa bland pyssel... och mitt skrivbord ser ut som en pappersinsamling.

Moa sa...

Hehe, japp! :)

Ja, det här var ytterst nödvändigt. Jag kan inte säga att det är perfekt direkt, men ändå mycket bättre än innan. Det blir lite tröttsamt att ha en massa saker på soffan dessutom :)

Anonym sa...

Hej!
Vilken fin klänning, var finns den at köpa? Jag bara älskar den!

Mvh
Marie

Moa sa...

Tack så mycket! Jag köpte den på MQ, på rean :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails