8.4.09

Kafferep och ryssmössor

Här kommer några till små skatter ur mina morföräldrars fotoalbum.

Mormor på tåget. Jag tycker den är så tjusig den här bilden och det är bara kul att tänka sig hur morfar planerade att han skulle gå ut och fota henne utifrån för att få en fin bild.

Mormor till vänster och okänd dam till höger. Jag gillar kafferepskänslan och allra mest tycker jag om papiljotten i den okända damens lugg.

Porträtt av morfar. Jag gillar den här bilden riktigt mycket.

Morfar har spänt på skidsläden. Notera även den trendriktiga ryssmössan som dock inte ser ut att värma öronen så bra en kall vinterdag. Fast morfar hade alltid sina mössor uppdragna på huvudet så att öronen stack fram, så han gillade väl det.

Till sist ett gulligt foto av mamma när hon var liten.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag tycker att din blogg är så fin! De gamla fotona, har du skannat dom själv? Vad har du för skanner i så fall? Står i begrepp att skaffa mig en skanner för att kunna göra mer av mina gamla negativ men jag tvekar inför vilkeen modell jag ska välja...
/Christina

Moa sa...

Åh, tack så väldigt mycket!

Jag har skannat bilderna själv, på pappas Canon skanner. Har dock ingen aning om vilken modell det är. Jag har skannat direkt från foton också, men till den följer det med en liten negativhållare om man vill göra så. Lycka till med valet :)

malin sa...

går ju till och med nästan att se att det är mamma (med ungefär lika mycket god vilja som på röntgenbilder.. :)

Moa sa...

Ja, det är mycket sant... På vissa bilder kan man dock se Kerstin utan att ens behöva ta till någon god vilja :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails