14.5.08

Att lida å andras vägnar

Idag var jag inne på Åhléns efter jobbet och bevittnade något så plågsamt. Det var en tjej i övre tonåren som hade försökt snatta något och för det krävdes det tydligen tre poliser. Jag gick runt och tittade på kläder och tyckte att allt var så jobbigt å hennes vägnar. Efter att hon fått betala varan med en polis ståendes bakom sig ställde de sig alla tre runt henne och höll ett litet förmanande tal och hon lovade att aldrig göra om det igen. Jag tyckte så oerhört synd om henne, även om det förstås var hon själv som hade försatt sig i situationen. Men ändå.

Efter det blev jag själv helt paranoid över att något av misstag skulle ha fallit ner i min väska så att jag skulle bli utsatt för samma behandling. Det var inte ens kul att gå runt på Åhléns och titta längre eftersom jag blev så stressad. Ibland är det jobbigt att tillhöra den paranoida och fantasifulla delen av befolkningen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vad du är lik Malin på kortet, kan nästan inte se vem det är

Moa sa...

Jaså minsann! Det hade jag inte tänkt på, men nu när du säger det så kanske det finns något där :)

Nea sa...

Ja, till och med jag trodde att det var Malin först! Trodde det ända tills jag läste kommenaren ovan! Det är håret, ögonen och näsan som är jättelikt på denna bild!

Läser alltid din blogg, även om jag inte skriver kommentarer så ofta! Du är så duktig på att blogga - alltid något rafflande vardagsäventyr att läsa om! Själv har jag precis kommit hem från en arb. intervju, känner mig lite skärrad, men ok. Får prata någon dag!

Kram!

Anonym sa...

Tror att det är håret som är så annorlunda....platt och litet...

Nea sa...

Ja, det måste vara det!

Moa sa...

Ja, det är verklgien märkligt det där...

Nea: Vi måste verkligen höras snart! Jag vill veta hur det går för dig med allt :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails