29.5.08

Min nya byrå!Här är två bilder på min nya kära ägodel, en gammal byrå jag hittade på Blocket. Den ser lite lagom skamfilad ut och vid ett senare tillfälle kommer jag att måla om den då den är lite väl nött på vissa ställen, men just nu fungerar den alldeles utmärkt som den är.

Igår köpte jag underbart blåvitrutigt hyllpapper och klädde lådorna med. Det är inte det lättaste att hitta äkta hyllpapper numer, men Sandbergs pappershandel i Umeå kan man minsann lita på. Först hade jag velat hitta rödvitrutigt och med mindre rutor, men det var väldigt fint det här också så jag slog till. Det känns så fräscht med det blåvita mot byråns färg. Jag har inte fixat färdigt alls hur det kommer att se ut på byrån, men jag ställde dit några saker tills vidare som kan tänkas passa.

8 kommentarer:

Sofia sa...

Aaaah! Så fruktansvärt snyggt!

Sofia sa...

Vissa saker tål att sägas om och om igen. OMG!!

Moa sa...

ååh, tack så mycket gullet! :) jag är rätt kär i den jag med :)

Anonym sa...

Den är jättefin! En liten spets/brodyrduk kanske (kolla på myrorna).

Anonym sa...

Jag kan bara instämma med de föregående talarna: vilken pärla. Särskilt gillar jag de söta benen, hur de liksom är en aning sneda. Helt bedårande.

/Annika

Moa sa...

mamma: ja, det kanske skulle vara något, bara det inte ser för gammeldags och mormorslikt ut...

annika: åh, tack så mycket vännen! jag är hemskt förtjust i just benen jag med, det är verkligen så sött att de är lite sådär knubbiga :)

talula sa...

ååååååååååååhhhhhhhhh, vad fint !!!!

Moa sa...

Åååh, tack så mycket! :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails