8.2.08

Nya små blommor

Jag har äntligen skaffat lite nya blommor till min lägenhet. Länge har en trist garderobsblomma varit det enda gröna, men nu har jag hjärtan på tråd och anemoner i mitt fina rosenmönstrade plåtkrukearrangemang. Än så länge är det lite hafsigt sammansatt, plastkrukorna var så pyttesmå att jag fick ställa dem i varsin liten skål i plåtkrukorna, men jag ska åtgärda det när jag kommer på något bättre sätt att höja upp dem lagom. Anemonerna känns dessutom som typiskt såna blommor som har en kort livslängd, så det är möjligt att jag får hitta andra sorter sen. Men just nu ser det i alla fall ut så här. Känns det inte som att det blev mycket mer vårlikt på en gång?


5 kommentarer:

Sofia sa...

Så fint!! Jag älskar dom där krukorna!

Moa sa...

Thanks doll! :)

Santessons - Manne & Co sa...

Kolla bara så att inte ytterkrukorna bleks av vårsolen...De kanske kan stå på köksbordet? Låt de bruna krukorna försvinna ner en våning....det gör inget med så gängliga blommor... Tips från coachen /Kram Ma

Moa sa...

Jo, men jag tänkte att det inte är så mycket sol i just det här fönstret... det är kvällssol och det kommer att dröja tills maj innan det är ljust såpass att det blir någon riktig sol här. Jag ska sänka ner krukorna mer, men jag kan not inte ha dem på botten, då hamnar allt jättelångt ner. Plus att jag inte vill hälla vatten direkt i plåtkrukan. Ska fundera ut någon bra lösning... :)

Nea sa...

Åh, vad fint! jag har i dag röjt i min blomsterdjungel här hemma. Har till skillnad från dig haft för många blommor :o) De har stått o blivit vissna och blekta av sol så jag kastade hälften. känns fräschare nu med färre blommor och lite mer ordning i fönstren. Var nuere på hemtex och köpte nya gardiner till köket (beige/gröna) och till vardagsrummet (rosa!). får se vad S säger när han kommer hem...!

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails