21.2.08

Trött fröken

Jag sitter här och har lite ångest inför vad jag ska göra på min Svenska-lektion imorgon. De senaste veckorna har jag vetat att det ska handla om referat och även om jag har fått planera upplägget själv så har det ändå gått bra. Men idag hade eleverna prov på det, så nu är det bara frågan om vad jag ska göra med dem imorgon. Det borde ju inte vara så svårt att komma på något, men jag är helt utsjasad efter en 5,5 timmars natt och en hel dags grejande och jobbande så de bra idéerna lyser med sin frånvaro. Man kan ju visserligen ägna sig åt att göra hänga gubbe som några elever ville, men det känns inte så utbildande för dem. Eller jag kom just på att jag kan välja lite mer avancerade ord, så får de lära sig något samtidigt. Muahahaha, yes! Bra, då kan jag gå och sova nu...

3 kommentarer:

talula sa...

Det tråkiga är ju att assistenterna är SÅ dyra,nått att önska sig typ när man man fyller 30 kanske !

Sofia sa...

Hahahahaha! Så kul du är! Skönt att du fick frid att gå och lägga dig till slut...

Moa sa...

talula: ja eller hur, massor av tusenlappar... de är mkt billigare på amazon.com, men tyvärr levererar de inte köksprylar till sverige... 30-årspresent får det nog bli, fast det är några år kvar dit :)

sofia: hehe, japp! jag släppte det snabbt, och trots att det nu inte blev en helt lyckad lektion så känns det ändå ok. jag övar på min förmåga att inte hänga upp mig på saker :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails