27.2.08

Stökigt och STÖKIGT

Åh, jag ser just ett så otroligt underhållande program på 4:an som heter Rent Hus. Det är ett sånt där härligt städprogram som tar itu med superostädade hem. Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag såg inledningen, den ena programledaren försökte simma genom en stor skräphög och den andra knuffade på så att hon skulle ta sig igenom allt skrot... Jag ringde direkt till mamma för att tipsa henne och upptäckte att hon också såg det och så skrattade vi lite åt det. Slå alltså genast på tv:n för lite högklassig "sådär illa har åtminstone inte jag det"-underhållning!

5 kommentarer:

emma sa...

Ja visst är det undethållande! Jag bloggande om samma program nyss...

Moa sa...

Haha, helt underbart var det! :)

Santessons - Manne & Co sa...

När jag kommer ska jag odla på din toalett..... HUUUUUUUU!!!!!!

talula sa...

haha,är det de där programmet med två damer/tanter och en har kritvitt hår ? har nog sett det några gånger i så fall,herregud vad stökigt folk kan ha!Ibland tror man inte det är sant !

Moa sa...

mamma: meh! min toalett är inte så speciellt smutsig!

talula: njae, det är inte det amerikanska/engelska utan ett nytt svenskt program. eller jag tror att det är helt nytt i alla fall. den ena har lite grått hår och stora glasögon och den andra mörkt hår och brills. hemskt kul var det i alla fall och jag lär definitivt se det igen :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails