9.11.08

Försäljare på loppis

Nu har vi kommit hem från loppisen, och vilken dag det har varit. Folkets hus öppnade vid 10 för säljarna, så vi var där då och packade upp alla våra pinaler. Det stod ganska snabbt klart att vi inte skulle få plats på borden som vi blivit tilldelade, men turligt nog kunde man köpa extrabord för 20 kr styck.

Strax innan det öppnade skulle jag gå och kolla en sak på ett bord borta vid entrén och genom dörrarna såg jag ett hav av människor som väntade på att få komma in. Lite som på en rockkonsert ungefär. När klockan väl slog 12 så bara vällde det in folk och alla var som tokiga. Det var enormt trångt med ett hav av folk, rullstolar och barnvagnar - och så alla våra större saker som stod längs kanten av bordet. Vid den här tiden började jag bli lite hungrig och kände mig närmast yr av allt ståhej. Det gick inte att sitta heller, då ljudvolymen var så hög att man i så fall knappt hörde vad kunderna sa, så vi kände oss rätt trötta.

Det var faktiskt oväntat stressigt att vara försäljare. Men det var skönt också att se saker bli sålda. Förutom en massa cd-skivor, filmer och böcker så fick jag iväg två kappor, ett par skor, en kontorsstol, köksutrustning och min gamla video. Plus en massa annat krimskrams också förstås. Sammanlagt fick vi ihop lite drygt 1000 kr, om man räknar bort avgifterna för borden. Ingen jättesumma precis, men det känns ändå bra att lite av våra gamla saker har fått nya hem. Sen var det en rolig upplevelse att sitta på loppis också, om än den var väl så stressig ibland. Som grädde på moset hittade jag en fin grön flaska av nästan samma sort som den här, fast i grönt och utan stället och för endast 20 kr. Så allt som allt var det en lyckad dag.

2 kommentarer:

shanon sa...

Congrats on your sale Moa! I need to have one, but I have a hard time parting with things forever. Instead, I just leave things at my parents house, in my old room. Haha Someday they will probably have their own sale and sell all my junk. And I think I'll probably have it coming. ; )

Moa sa...

Thank you! I can have difficulties when it comes to parting with my stuff, but at the same time I really like to cleanse and feel that I don't have stuff that just lies around and never gets used.

I wish we'd have sold it all though, because we had a lot left too, and a lot of it will be thrown away. I'd rather have had that someone made a new home for it. Oh well, I'm glad for the stuff that got sold anyway :)

Haha, you'd better watch out about your old stuff and make sure the gems won't get thrown out :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails