27.1.08

Dags för nytänkande på matfronten!

Den senaste tiden har jag blivit så otroligt less på min egen matlagning. Jag har ett litet antal rätter som jag varierar mellan och vanligen blir jag inte så lätt less på mat men nu är jag verkligen det. Idag gjorde jag slag i att laga lite ny, roligare mat, och tillredde köttfärsbiffar kryddade med Bifteki (en kryddpåse man köper), och till det så åt jag ris och tzatziki. Det är inte egentligen någon smaksensation, men det är gott och framför allt så är det annorlunda.

Jag känner att mitt nya liv kräver lite ny mat, så jag ska kolla upp lite roliga recept på grytor och annat bra. Fast jag, Malin och Daniel satt och försökte komma på vad en gryta egentligen är. Det låter ju så himla bra att svänga ihop en gryta, men består den av vatten-sky eller tomater eller vad? Och vad har man i? Malin föreslog bönor, men det kändes som att det måste till något mer. Något jag inte ska göra är ett recept som vi hittade i en av deras kokböcker som hette något i stil med "Harrys förslag på böcklinglåda". Vissa saker vet man bara.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej igen,va roligt att du kikade in på min blogg! :o)

Du skrev att du gillade min layout,att man inte kan ändra så mycket på din.....det komiska är att jag tycker precis tvärt om!
Är inte så nöjd med min och tycker inte att det finns så mycket man kan göra på den.Skulle vara roligt att tex. ha bild högst upp som du har,jättefint ju !
Din blogspot verkar roligare....ska vi byta ? hihihi

kramar Talula

Moa sa...

Haha, ja så kan det vara. Det jag gillade var att du kunde ha inläggsrubriker i annat typsnitt, här sitter så mycket ihop. Jag kollade lite på blogg.se, men det verkade som att man måste ha reklam på sin blogg om man inte betalar 59kr/månad, och då är det bättre med gratis blogspot.

Bilden längst upp har jag också längtat länge efter att kunna ha. Tidigare kunde man visserligen lägga in en bild och man gick in och pillade i HTML-koden (vilket jag inte alls är bra på), men då stod ändå bloggnamnet ovanpå bilden och suddade man ut det så tappade bloggen sitt namn! Men nu har de äntligen ändrat så att man kan välja att lägga in en egen bild och att man kan ha den istället för bloggens namn i text, men att bloggen fortfarande heter som den ska!

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails