2.3.08

Helgslut

Så har en hel helg gått igen, det går som alltid rasande fort. Jag kan främst meddela två saker: jag har återigen ett cykelproblem och så håller jag på att bli sjuk också. När det gäller cykeln då så har jag inte punktering, men nästan. Jag upptäckte att däcket har spruckit upp lite så att slangen tittar fram och då är det förstås bara en tidsfråga innan det blir punktering igen. Är jag less? Ja. Var det väntat? Ja. Börjar jag misstänka att det är en komplott för att göra mig galen? Ja! När det gäller förkylningen hoppas jag att det kan försvinna med en god natts sömn, men jag är inte helt övertygad.

4 kommentarer:

Anonym sa...

alltså du har ju haft punkteringar som andra byter underkläder =)
Själv har jag bara haft en i hela mitt liv! Men du kanske ska öppna en cykelverkstad som är specialiserad på punkteringar =)
Här har vi nedräkning. Mamma, pappa och kajsa var här i helgen. När jag och Samuel var på kyrkan igår så frostade mamma av frysen, började baka bullar och torkade golvet! Vi har just avverkat magsjuka och förkylning hela familjen så nu hoppas vi att vi blir helt friska och håller oss så resten av våren...
kram johanna

Moa sa...

Haha, jag vet!! Jag hoppas att jag kan lyckas få bukt med min cykel snart så att jag kan dra mig tillbaka från min karriär som punkteringslagare, det är inget jag speciellt gillar nämligen :)

Åh, så spännande det låter, nu börjar det ju verkligen närma sig. Vilken tur att du har så snälla familjemedlemmar :)

Anonym sa...

Min cykel håller på med nått liknande. Jag vet inte om den helt enkelt vill skiljas?

Moa sa...

Haha, så kan det ju förstås vara... :) Hoppas du får till den!

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails