4.7.06

Posthumorn är sorgligt missförstådd

Vissa dagar när jag delar ut min post får jag lust att göra något lite galet och oväntat. På en radhusgata går jag exempelvis förbi en gavel där det är ett rätt glest staket och där någon ofta sitter och solar på andra sidan. Idag greps jag av en stor lust att sticka in deras brev i gliporna i staketet och stå där tyst och bara möjligen flaxa lite med breven tills de såg mig. Fast antagligen hade de inte uppskattat humorn i det hela utan bara tyckt jag var knäpp, så jag avstod :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Det här får mig att minnas en händelse som du berättade för mig för länge sedan: du letade efter en vara på Ica (här i Södertälje) och hur det nu var så hittade du den inte. Du frågade då en som arbetade där, varpå han plockade fram varan och gav den till dig - med en högtravande bugning, eller något i den stilen. Kan det vara så att så kallade servicejobb lockar fram den spexiga sidan hos en?
/Annika

Moa sa...

Oh my gosh! Det där hade jag glömt bort, men nu när du säger det så... Jag vill minnas att det var han den krulliga som är lite chef eller något...

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails