20.7.06

The hello-man in P1

Jag är ett stort fan av hallåa-mannen i P1 som pratar lite mellan programmen. Med en tydligt artikulerad och gammeldags korrekt röst säger han vad som ska komma och gör ibland små sammanfattningar efter programmen som varit. Häromdagen sa han något i stil med "Här i den talade kanalen P1, ja, eller en och annan melodi kan det ju också slinka in". Sen skulle han påa programmet Flyttfåglar och pratade då om tjejen som programmet skulle handla om som flyttat mellan en massa fosterhem, men tyckte han, att flytta kan ju förhoppningsvis också vara trevligt. Såna små roliga kommentarer flikar han in här och var.

Det roligaste var idag när han efter radioföljetongen "Lady Chatterlys älskare" sa något i stil med: "Ja, det här var alltså 'Lady Chatterlys älskare' där det handlar mycket om kärlek och passion, kärlek och passion av ett annat slag, eller det är av samma slag men av ett modernare snitt, ska det handla om i ...". Det är ljuvligt helt enkelt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hahaha! En gång hörde jag en hallå-man på P1 (möjligt att det är den samme) rabbla adressen till ett av programmen. Efter att ha sagt postadressen sa han att det naturligtivs gick bra att e-posta också och la sedan till lite småsyrligt: "för er som har tillgång till sådana nymodigheter".

/Annika

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails