25.11.07

Världens mysigaste vakthund

Här kommer lite fler hundbilder från Falun, denna gång med fokus på herr Odin.

Trötta pojkar slumrar framför kaminen, fast en av dem är alert vid minsta ljud. Notera också hur smart Odin använder sig av två mjukdjur som kudde.

En halvsovande fåtöljvakt.

Här är det sent på kvällen och jag och Odin ligger och tittar på Jane Austen. Det gäller att passa på när Manne inte har ockuperat soffan. Det är mest bara när man sitter själv i soffan som Odin ryms, han är lite ymnig i möblerade rum. Men visst ser han ut att gilla kostymdraman? Kanske för att han själv har en så stilig kostym på sig.

Vissa gånger tar han ändå chansen att sitta i soffan när andra är där, sällskap är ju mysigt. Här tror jag att jag hade klappat på soffan och sagt till Manne att hoppa upp men det blev Odin som hann först och fick njuta av det avslappnade tv-myset. Vid kameran står hussen Björn.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Odin-en respektingivande hund. Det är trevligt med hundar med utpräglat vaktbeteende, om de är vänliga/lugna i övrigt förstås, och det verkar ju Odin vara.

Kram/Annika

Moa sa...

Jo, man ska akta sig för att ge sig in på hans revir :) Men när han väl vet att man tillhör hans flock så är han världens bästa storhund med världens mjukaste öron och stora sammetsögon som tittar kärleksfullt på en :)

Anonym sa...

Gammelmatte sopar hår, suckar över vattenpölar och försöker tycka att "hästar" med fördel kan vistas i soffor och fåtöljer....;) -även om gårdshundar passar bättre in i möblers standard-konstruktion/Ma

Moa sa...

Hehe! Fast Odin kan ju inte hjälpa att han är både stor och älskar mys :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails