1.1.07

Lika som bär?

En intressant sak som inträffade på bröllopet var att flera personer, oberoende av varandra sa att jag var väldigt lik Tori Spelling, alltså Donna från Beverly Hills 90210. Först blev jag helt förbluffad, men när jag nu kollade upp det hela så kan jag möjligen förnimma en viss likhet som jag tror har något med ögonen och kanske kinderna att göra. Däremot har jag inte lika kraftigt hakparti som henne. Anyway, se och begrunda.
3 kommentarer:

Linnéa M sa...

Hej Moa!

Har nu uppdaterat mig i din blogg. Behöver lite paus från allt läsande om språkförändring och språkvariation inför min kommande språksociologihemtenta. Känns något segt att vara tillbaka i verkligheten måste jag säga. I går ringde även min handledare för uppsatsen och sa en massa ändringar som jag måste göra innan måndag. Paniiiiik! Nä, det känns sådär. Efter att ha haft en helt fantastisk vecka först med skönt juluppehåll i Småland och sedan en riktig partyhelg med två pinglor til väninnor boende hemmavid, känns det underligt att återgå till att bli fastkedjad vid skrivbordet/datorn. Friheten lockar... Men jag är tacksam för trevliga dagar. Hoppas att vi ses igen riktigt snart!

Många kramar

Linnéa

PS: Den andra bilden på Tori, när hon är mörkhårig, är ruggigt lik dig faktiskt. Det måste vara ögonen. Riktiga rådjursögon!. DS.

Moa sa...

Åh, det var så underbart trevligt att bo hemma hos er. Lägenheten är alldeles ljuvlig, ni har verkligen lyckats skapa ett hem - och den där utsikten är verkligen to die for!

Lät hemskt segt med uppsatskompletteringarna, men du är ju så duktig så det går nog bra när du väl sätter igång. Andas och tänk att det snart är över :)

Anonym sa...

Nu sitter jag här och ska försöka fixa i ordning uppsatsen. Jag lyder ditt råd och tar ett djupt andetag och bara dyker ned i eländet. Ska bli enormt skönt när det är klart ...

Mellan varven roar jag mig med att kolla din blogg. Så du har klippt dig! Skulle jag också vilja göra. Har du någon bild på kreationen?

Kram

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails