3.6.07

En eftermiddag på filten



Efter gårdagens buller och bång med stadstur, promenad och examensfest kände jag och Miriam oss helt slut idag. Båda hade lite försmak av förkylningar och eftersom det är så varmt nu (och vindsvåningar är obarmhärtigt bra på att suga upp solljuset genom taket) beslöt vi oss för att ligga på baksidan ett tag.

Det var underbart i skuggan, vi drack kaffe och åt nybakta citronmuffins som jag preparerat med lite extra citronsaft-florsocker-lag. Som sällskap hade vi (förutom varandra förstås) några nummer av Elle, Damernas Värld och bäst av allt Vårt Kungahus - jag fick två gamla nummer av den tidningen av Sofia för några veckor sen. Vi hade det helt underbart ljuvligt även om vi tycktes bli ännu tröttare av att slappa. Märkligt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Moa! Ett litet huskurstips. Riv en bit färsk ingefära, blanda saften med lite citronsaft och smaksätt med honung. Ska bli några matskedar som man dricker. Bränner lite i halsen, men sägs göra gott.

Anna O

Moa sa...

Det låter nyttigt och bra. Det känns som att en liten dunderkur vore det bästa just nu. Bra med vänner fulla av husmoderstips :)

Anonym sa...

Jo, förklädet ingår numera i min basgarderob. :) AO

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails