25.12.07

Lite julklappsbilder

Jag var förstås tvungen att fota mina julklappar också, mest eftersom det är kul med något nytt snyggt att föreviga. Bilderna är kanske inte alltför informativa, eftersom jag använt mitt nya favoritobjektiv som går ner till bländartal 1,4 vilket innebär ett minimalt skärpedjup (alltså massor av stämningsfull oskärpa), men jag är ju mer ute efter känslan än att dokumentera allt naturtroget.

Massor av härliga kostymdraman, plus de två sista sägongerna av Gilmore Girls. Och så en otroligt vacker kokbok plus en muffinsbok, någon som försöker uppmuntra min huslighet kanske?

Jag fick de underbara rosenmönstrade krukorna på en bricka som jag spejade in när jag var i Falun. Yay! Det här är så rosenromantiskt som det kan bli, och jag älskar det.

En uppsättning fantastiskt söta plåtburkar i tre storlekar. Hur charmerande som helst! Synd bara att bloggen inte klarar av enfärgade ytor så bra utan pixlar till allt, men ni får väl kisa lite.

En närbild på en av filmerna, jag har alltid älskat det där omslaget med rosenportalen... Högst upp till vänster i bilden syns ett Fox-kola godispapper, vilket skvallrar lite om vad vi sysslar med här.

Jag hade önskat mig lite praktiska saker också och fick en massa bra saker. Till höger ser vi en högteknologisk cykelpump, och så en låssprej så att jag slipper ha panik för att cykellåset fryst ihop. Som en bonus kommer det ett varmt sadelskydd också senare. Det andra är ett USB-minne på 4 GB (mitt gamla är på 128 MB, det är lite skillnad det!) och ett polariseringsfilter till mitt objektiv den dagen jag köper en kamera. Lite kul är det att alla tekniska prylar gick i svart, grått och rött.

1 kommentar:

Ma sa...

Muffinsboken är ju till för att fylla burkarna!!!!

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails