8.12.07

Sommardrömmar

Innan jag sätter igång med dagens arbete har jag redigerat lite sommarbilder och här är några från stugan. Jag gillar verkligen alla dessa bilder på koppar, mest förstås för att jag har så många minnen av dem. Så gillar jag all sjö-bokeh på första bilden också, det är en av anledningarna till att jag ska skaffa en riktig kamera snarast - det går inte riktigt att få såna skärpedjup med kompaktkameror.




2 kommentarer:

sofia sa...

Så fina bilder! Motiven och kameran gör sin del, men ögat som ser möjligheterna är ju nyckeln! Förresten "all sjö-bokeh" är det nån avancerad fototerm du lärt dig på flickr?
Idag var min tv lite evil, nikon gör reklam för en fräsch kamera så här lagom till jul, en riktig och dom zoomar in och ut så man ser hela härligheten och dregglar och gråter. Allt på kanske 15 sekunder.
Snygg header! Vad hände med juligheten, har jag missat julafton eller vad?

Moa sa...

Tack vännen! Jag tog en liten räd och redigerade några bilder jag inte fixat med tidigare :) Bokeh är en japansk term som är poppis på engelska och betyder allt det blurriga som inte är i fokus. Jag gillar bokeh och fotar därför med litet skärpedjup så att det är mycket i bilden som blir blurrigt :)

Åh, jag vet! Jag blir också avis när det flashar förbi power-kameror på tv. Men snart ska jag köpa en, så är det bara.

Hm, julen ja... Äsch, jag tänkte göra något i rött först, men sen blev jag bara less och gjorde den här istället. Eller gjorde, jag tog ett scrap book-papper jag hämtat hem gratis och skrev mitt namn ovanpå, inte så svårt med andra ord :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails