8.9.07

En Gilmore Girls-dröm

Åh, titta vad man kan köpa! En box med alla Gilmore Girls-avsnitt och en massa söta extrasaker! Nog för att boxarna jag har är mer praktiska ur förvaringssynpunkt, men vem är inte svag för glamourösa förpackningar med 50-talsklänsla?

Bild från Amazon

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Moa!
Jag måste berömma dig för en mycket bra blogg!
Jag är helt galen av den underbara serie Gilmore Gils, så när jag såg din bild på den söta boxen blev jag kär. Nu undrar jag bara var man kan få tag på dem. Jag har letat lite på nätet utan framgång.
Så nu undrar jag om du kan hjälpa mig.
Tack på förhand. // Linn

Moa sa...

Hej!

Kul att du gillar bloggen och Gilmore Girls med för den delen :) Jag har inte sett den någon annanstans än på Amazon.com, som jag har länkat till längst ner i inlägget. Tryck på den rosa länken så hamnar du på boxens exakta hemsida. Den är rätt dyr, men det är ju å andra sidan dyrt att köpa alla boxarna var för sig också så... Lycka till!

Anonym sa...

Hejsan!
Jag har också sett att denna box finns på amazon, jag undrar om du har köpt något från dem någongång? Har dem svensk text?
Har du sett att där även finns böcker? Jag är sugen på att köpa coffee at lukes =)
jag har även en bopit och den är fruktansvärt rolig, kan sitta ett bra tag med den. Magic eight ball finns med i hemmet samt en likadan kaffemugg som lor och rorry alltid springer med =) Den som lor håller i när hon tvingas dricka det utanför bilen på väg till new heaven. tyvärr är inga utav mina vänner ngr gg fans men om du vill snacka om serien ngn så hade det varit riktigt skojj =) min mail är
emelieolsson_2006@hotmail.com
maila gärna svar på mina frågor om amazon!
MVH
Emelie

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails