6.9.06

"Rory Gilmore sex boat"

Igår inträffade en ganska komisk sak enligt min mening. Vi hade Credo-uppstart och var nere på Öbacka och spelade kubb. Öbacka ligger ju precis vid älven och medan vi stod där så var det en båt som liksom bara flöt förbi, vi såg ingen i båten heller och funderade på om den hade smitit. Eller som en kompis sa om det var några i båten som satt och myste. Så kollade vi på varandra och sa det som just nu är vårt favoritcitat från Gilmore Girls; "Rory Gilmore sex boat" och skrattade sen hysteriskt. Sen kom några till och blandade sig i vad som pågick och vi började prata högt om ifall det var någon på båten när det plötsligt stack upp ett huvud ovanför båtkanten, så då drog vi oss tillbaka så gracefully vi bara kunde, fullt medvetna om att ljud hörs rätt bra över vatten.

För personer som inte är så väl insatta i "Rory Gilmore sex boat"-kontexten kommer här ett underbart utdrag. Rory har alltså lämnat Yale för att hennes pojkväns tidningsmagnatspappa har sagt att inte har what it takes för att bli en bra journalist och i den allmänna besvikelsen vill hon vara lite wild & crazy och "lånar" en yacht tillsammans med pojkvännen. Nu har det blivit dags för höstterminen och Paris ringer för att meddela att hon hittat en lägenhet de kan dela...

Paris: So you're sticking with this not-going-to-Yale-thing of yours?
Rory: Yes I am.
Paris: Is this about the boat?
Rory: How do you know about the boat?
Paris: Oh, come on. It's out there.
Rory: Out there? Why is it out there? How is it out there?
Paris: I read about it on Rebecca Thurstons blog.
Rory: You're kidding me!
Paris: Dead serious.
Rory: I thought Rebecca Thurstons blog was just about all the guys she has sex with and how much she hates her mother.
Paris: That's true, but the boat you stole belongs to Dr Daniel Zimmerman, whose son is Jason Zimmerman, who Rebecca Thurston had sex with on her fathers boat last semester.
Rory: I can't believe I'm in the blogisphere.
Paris: Hey, just see for yourself. Just google Rory Gilmore sex boat.
Rory: Oh my God!

Inga kommentarer:

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails