9.9.06

Återvinningstankar

Idag har jag äntligen blivit av med allt mitt returpapper, det har osannolikt nog gått ett helt år sen förra gången jag tog tag i det där sist. Jag minns det eftersom det var när Malin flyttade ut ur vår lägenhet och pappa var här med bilen och hjälpte till.

Att slänga allt papper blev lite som ett bokslut över året som gått. Jag fick lite samma känsla som i Strindbergs (?) novell om telefonlistan, där numrena till de olika ställena reflekterar olika stadier i livet. Mitt bland tv-tidningarna och Mozzarellapizzakartongerna stack det fram små glimtar av min tillvaro som omslagspapper från blommor, gamla skolpapper, och tidningsprenumerationer. Alla med sin egen historia.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det här är ju den givna reaktionen: Var tusan ryms gör du av returpapper för ett helt ÅR? Inne i lägenheten menar jag.

/Anna

Moa sa...

Haha, det kan man ju fråga sig förstås. Jag har en slags telefonbänk/möbel i hallen under vilken jag haft en stor IKEA-pappåse. Den blev förstås full, så runt den har det legat massor av andra påsar. Nu började det dock verkligen ta över lägenheten så jag tog mig samman och bokade in med bilfolket att hjälpa mig forsla bort det hela. Fast ska sanningen fram tror jag att jag under årets lopp möjligen slängt några andra påsar med returpapper bland de vanliga soporna... :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails