5.7.07

Ljusrosa pion i skuggan

Nu har sommarens pioner äntligen slagit ut.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Moa!

Nu har jag uppdaterat mig vad gäller dina blogginlägg. Är dock lite fundersam eftersom jag är helt säker på att jag skrivit kommentarer till flera av dina inlägg för någon vecka sedan. Verkar inte som att de har kommit med? Kanske blev något fel när jag skrev dem.

Blir faktiskt väldigt sugen på att börja blogga igen. Men jag ska invänta inspiration så att jag verkligen tar tag i bloggandet på allvar. Har ju försökt några gånger, men det har bara slutat med att jag gett upp. Hart du några tips på hur man håller blogginspirationen på topp? hur ska jag börja tycker du?

Kram!

Moa sa...

Hm, ja de har nog försvunnit tyvärr. Angående bloggande så är det bästa tipset nog att bara sätta igång att skriva lite, och att inte ha så höga krav på sig själv. Slappna av och berätta om det du ser runt omkring dig bara, jag vet att du är toppen på att skriva och att tänka så du får inte undervärdera dig själv, min kära vän! Kramar!!

Anonym sa...

Du har rätt - det är nog bara att sätta igång och skriva. Men det känns som att jag liksom måste ta sats för att det verkligen ska bli av. Sitter fortfarande och inväntar stunden då jag ska skriva mitt första inlägg på länge. Funderar på att göra om min gamla blogg så det hela känns nytt och fräscht!

Har precis kommit hem från jobbet, skönt att komme hem så tidigt. Börjar ju dock 5.30 så det är mindre kul...men, men. Nu har regnet kommit till 08 vilket betyder att man med gott samvete kan sitta inne och läsa eller greja vid datorn. Ska nu börja att söka jobb inför hösten, vilket lär ta ett tag. Hoppas på ett under!

Jag läste förresten ditt inlägg om filmer som du hade beställt från nätet. Jag kom på ett uppdrag till dig! Du kanske redan har gjort någon typ av favvofilms-lista på bloggen? Annars vore det en kul grej om du listade alla dina måste-se-filmer som tips till mig och alla andra som älskar romantiska filmer! Är inne i en filmperiod nu, men har lite svårt att veta vad jag ska ladda ned...

Vi hörs!

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails