12.8.07

Tristess-söndag

Idag är det en sån där dag när jag bara känner mig väldigt uttråkad och samtidigt lat och trött. Jag har sett 14 avsnitt av Gilmore Girls och grejat med bilder i datorn och känner att jag vill göra något annat men kan samtidigt inte komma på något. Mitt på dagen tog jag en liten paus och åkte in till Åhléns och köpte en ny kalender, en fin tygstuv och en grej till en bröllopspresent, men det var bara ett litet avbrott från tristessen. Jag borde kanske fara ut och jogga eller något, men det regnar ute och jag känner mig dessutom för otränad. Bakning är ett alternativ, men efter att ha ätit de ultrasockriga fruktkaramellerna från stugan hela dagen så känner jag mig ganska äcklad. Som en extra bonus har jag insett att mitt hår har blivit lite svårskött, lockarna längst ner känns liksom väldigt risiga. Typiskt.

4 kommentarer:

sofia sa...

Vilken fin ny bild du har!

Moa sa...

Tack vännen! Det var Kerstin som tog den för några veckor sen när det var släktkalas för Gun-Britt. Jag fotade alla släktingar och då ville hon fota mig, och hon bara skrattade hela tiden vilket lockade mig till att skratta också :)

e sa...

14 avsnitt Gilmore Girls!! Du är värre än vad jag är :) Har precis tittat igenom hela säsong 6. Det var faktiskt några avsnitt jag hade missat.

Moa sa...

Haha, och efter blogginlägget såg jag några till! :) Jo, jag är väl rätt entusiastisk när det gäller GG, minst sagt :)

Kanske du gillar:

Related Posts with Thumbnails